Begunstiger worden

Wij zijn geregistreerd als ANBI goed doel. u kunt ons ondersteunen met een gift of door donateur te worden. Als donateur ontvangt u ons kwartaaluitgave: ObjectIBeeld & geluid en ons beschrijvend jaarverslag.

Begunstigers zijn betrokken en steunen onze doelstelling om Cultureel erfgoed met name objecten uit grootmoederstijd te behouden voor het nageslacht en ook het verhaal van de gebruiker.

Inschrijfformulier

Interesse in cultureel erfgoed en wilt u Stichting Behoud van 't Oud steunen? Word dan begunstiger of donateur. Het kost weinig en u krijgt als donateur er veel voor terug:

• Viermaal per jaar het rijk geïllustreerde blad: ObjectIBeeld & Geluid
  • Periodiek een digitale Nieuwsbrief
  • Elk jaar ons beschrijvend jaarverslag
  • Exclusieve excursies
  • De mogelijkheid om actief te worden in één van de commissies.
  • enz.

Enthousiast geworden door alle mooie activiteiten van stichting Behoud van 't Oud?!

Wordt dan nu donateur!

U kunt zich aanmelden als donateur van stichting Behoud van 't Oud door middel van het invullen en verzenden van onderstaand formulier. Uw gegevens worden dan doorgegeven aan de donateursadministratie.

Gewoon donateur, € 15.00 per jaar of eenmalig
Na betaling naar NL80Rabo0123949580. t.n.v. stichting Behoud van 't Oud o.v.v. donateur wordt het laatste periodiek van het huidige jaar aan nieuwe donateur verstuurd.

Begunstiger eenmalig € 5.00, of meer na betaling naar NL80Rabo0123949580. t.n.v. stichting Behoud van 't Oud.

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E mailadres:
Ja, ik wil periodiek geïnformeerd worden per mail
Neen, ik wens geen nieuwsbrieven en / of geïllustreerde periodiekObjectIBeeld & Geluid te ontvangen.

Dit formulier kunt opsturen naar:
Donateursadministratie st.B.v.h.O.
p/a Aanslagdwarsstraat 27
7641 BP Wierden

Of u kunt genoemde gegevens per mail verzenden naar stichtingbvho@hotmail.com