Begunstiger worden

Begunstigers zijn betrokken en steunen onze doelstelling om Cultureel erfgoed met name objecten uit grootmoederstijd te behouden voor het nageslacht en ook het verhaal van de gebruiker.

Inschrijfformulier

Interesse in cultureel erfgoed en wilt u Stichting Behoud van 't Oud steunen? Word dan donateur. Het kost weinig en u krijgt er veel voor terug:

• Viermaal per jaar het rijk geïllustreerde blad: ObjectIBeeld & Geluid
  • Periodiek een digitale Nieuwsbrief
  • Elk jaar ons beschrijvend jaarverslag
  • Exclusieve excursies
  • De mogelijkheid om actief te worden in één van de commissies.
  • Bedrijven krijgen als donateur de mogelijkheid om hun bedrijfslogo te plaatsen in ons geïllustreerde blad: ObjectIBeeld & Geluid

Enthousiast geworden door alle mooie activiteiten van stichting Behoud van 't Oud?!

Wordt dan nu donateur!

U kunt zich aanmelden als donateur van stichting Behoud van 't Oud door middel van het invullen en verzenden van onderstaand formulier. Uw gegevens worden dan doorgegeven aan de donateursadministratie.

Gewoon donateur, € 15.00 per jaar of eenmalig
Bedrijf of instelling, € 50,00 per jaar
Ik geef, als donateur, een donateurs schap cadeau, € 20,- voor één jaar Het donateurs schap gaat direct in.

Na betaling naar NL80Rabo0123949580. t.n.v. stichting Behoud van 't Oud o.v.v. donateur wordt het laatste tijdschrift van het huidige jaar aan nieuwe donateur verstuurd. Deze aanbieding geldt alleen voor adressen in Nederland.

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E mailadres:
Ja, ik wil periodiek geïnformeerd worden per mail
Neen, ik wens geen nieuwsbrieven en / of geïllustreerde blad: ObjectIBeeld & Geluid te ontvangen.

Dit formulier kunt opsturen naar:
Donateursadministratie st.B.v.h.O.
p/a Aanslagdwarsstraat 27
7641 BP Wierden

Of u kunt genoemde gegevens per mail verzenden naar stichtingbvho@hotmail.com