Begunstigers

Door donateur of sponsor te worden of te blijven, ondersteunt u onze activiteiten en maakt u het mogelijk dat we deze ook de komende jaren kunnen voortzetten.

Draagt ook U de Stichting Behoud van ´t Oud een warm hart toe? Wordt dan donateur of sponsor!

Wij bieden al onze activiteiten gratis aan met dank aan onze donateurs en sponsoren. Wij ontvangen hiervoor geen overheidssteun.
U ondersteunt dan onze activiteiten en maakt u het mogelijk dat we deze ook de komende jaren kunnen voortzetten.

Een donateurs- of sponsorbijdrage bedraagt minimaal €10 per jaar.

Stichting Behoud van ´t Oud biedt o.a. de volgende sponsor mogelijkheden:

• Vermelding van bedrijfs- of organisatienaam met logo op onze web site
  • Vermelding in ons beschrijvend jaarverslag
  • Vermelding op ons drukwerk
  • Verzorging van een bedrijfsactiviteit /excursies o.i.d.

Wilt u geen donateur worden, maar wel een financiële ondersteuning doen? Elk bedrag is welkom en kan overgemaakt worden per bank. NL80Rabo0123949580.

Ook sponsoring in natura (bijvoorbeeld beschikbaar stellen van een locatie voor expositie of lezing) is van harte welkom!

Wilt u meer informatie over sponsoring of donateurschap Stichting Behoud van ´t Oud?

Uw contactpersoon is Bertus Jeunink 0546-817370 óf maak gebruik van onze contactpagina:

Contactpagina

Vul hieronder uw gegevens in en druk dan op verzenden.