Stads- Dorpsfilms H vervolg III

Hensbroek  is een dorp in de gemeente Koggenland in de provincie Noord-Holland

Herten  (LimburgsHerte) is een plaats en een voormalige zelfstandige gemeente, die op 1 januari 1991 bij de gemeente Roermond werd gevoegd.

Hilversum  is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland 

Hindeloopen  (Standaard-FriesHylpenHindeloopersHielpenWoudfries en KleifriesHynljippen) is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân, in  provincie Friesland.

Hoensbroek  (LimburgsGebrook) is een plaats in de gemeente HeerlenTot en met 31 december 1981 was Hoensbroek een zelfstandige gemeente. Sinds de gemeentelijke herindelingen per 1 januari 1982, is het een stadsdeel en plaats binnen de gemeente Heerlen.

Hoge Hexel  (vroeger ook: Hooge-Heksel is een dorpskern in de gemeente Wierden, in provincie Overijssel.

Hollandscheveld  (DrentsHollaandscheveld) is het grootste buitendorp in de gemeente Hoogeveen in provincie Drenthe.

Hollum  is een dorp op het Nederlandse waddeneiland Ameland in de provincie Friesland.

Holten  (NedersaksischHooltn) is een dorp in de regio Salland (Overijssel) en behoort sinds 2001 tot de gemeente Rijssen-Holten. Daarvoor was Holten een zelfstandige gemeente.

Holwerd  (FriesHolwert) is een dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân in  provincie Friesland.

Hooge Mierde  (BrabantsHógu Mierd) is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Reusel-De Mierden, in provincie Noord-Brabant

Hoogeveen  (Drents't Ogeveine of 't Oveine) is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in het zuiden van de provincie Drenthe

Hoogezand  (GroningsHogezaand) is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen in provincie Groningen.

Hooghalen is een esdorp in de gemeente Midden-Drenthe, in provincie Drenthe

Hoogvliet  is een bestuurscomissiegebied binnen de gemeente Rotterdam. In de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is Hoogvliet een aparte woonplaats in de gemeente Rotterdam.

Horst  (Noord-Limburgs: Haors, ter plaatse vaak als Hôrs gespeld) is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in provincie Limburg

Houwerzijl  (GroningsHouwerziel) is een plaats in de gemeente Het Hogeland in provincie Groningen

Huissen  (uitspraak: Huussen, in het Huissens (Zuid-GeldersdialectHuusse) is een stad in de provincie Gelderland (gemeente Lingewaard, in de streek Over-Betuwe). 

Hulst  Zeeuws en Oost-VlaamsUlst) is een vestingstad in provincie Zeeland, en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Hulst.

Einde pagina Stads- Dorpsfilms H