Stads- Dorpsfilms P

Paasloo  is een dorp in de gemeente Steenwijkerland in provincie Overijssel.

Panningen, in de volksmond Kepèl genoemd (naar de in 1643 gebouwde kapel), grootste dorp in de gemeente Peel en Maas. Het ligt centraal tussen de steden RoermondWeert en Venlo in provincie Limburg.

Papendrecht  is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in provincie Zuid-Holland.

Paterswolde  (DrentsPaoterwool, soms Pôtjerwôl of PotjerwoldeGroningsPotterwol) is een plaats in het uiterste noorden van provincie Drenthe, gemeente Tynaarlo. Een klein deel van het dorp, langs de Meerweg, is gelegen in de provincie Groningen, gemeente Groningen.

Peest  (DrentsPeeist) is een esdorp in de gemeente Noordenveld, in provincie Drenthe. Het is gelegen ten zuidoosten van Norg en ten noordwesten van Zeijen.

Pietersbierum  (FriesPitersbierrum) is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in provincie Friesland.

Posterholt  (LimburgsPostert) is een kerkdorp in provincie Limburg gelegen op circa 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Roermond en aan de Duitse grens.

Prinsenbeek  (Brabants: De/D'n Beek) is een dorp in de gemeente Breda in provincie Noord-Brabant.

Purmerend  is een stad en gemeente in de regio Waterland in provincie Noord-Holland.

Putten  is een plaats op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei, in provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Putten.

Puttershoek  is een dorp en voormalige gemeente aan de Oude Maas, in de gemeente Hoeksche Waard op het gelijknamige eiland, in provincie Zuid-Holland

Einde

Stads- Dorpsfilms P