Donateur worden

Donaties zijn van groot belang voor Stichting Behoud van 't Oud. Met een donatie helpt u Stichting Behoud van 't Oud aan een gezonde en brede financiële basis. U draagt bij aan onder meer tentoonstellingen, restauraties, onderzoek, publicaties of speciale projecten.
Wij vinden uw betrokkenheid bij onze Stichting Behoud van 't Oud heel belangrijk. Door uw donatie wordt u één van onze ambassadeurs en ontvangt u onder meer uitnodigingen voor verschillende activiteiten die wij organiseren.

Uw donatie geeft bijvoorbeeld mogelijkheden voor:
 het in stand houden en uitdragen van de kennis en behoud van Nederlands Cultureel Erfgoed
 het ondersteunen en uitdragen aan het imago van Stichting Behoud van 't Oud
 Het verzamelen, conserveren, bestuderen en tentoonstellen van informatie en voorwerpen.

Met elke bijdrage, groot of klein, geeft u Stichting Behoud van 't Oud de kans om te bouwen aan de toekomst. U kunt Stichting Behoud van 't Oud steunen met eenmalige of periodieke donatie. Uiteraard bepaalt u zelf de hoogte van het bedrag en de duur van de periode.
De fiscus helpt een handje mee. Het museum heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling); een donatie ten gunste van Stichting Behoud van 't Oud is daarom vrijgesteld van schenk- of erfbelasting.

U steunt Stichting Behoud van 't Oud eenvoudig door een gift over te maken via onderstaande formulier

FISCAAL AFTREKBAAR
Stichting Behoud van't Oud heeft een Anbi status. Het bedrag dat u doneert aan Stichting Behoud van 't Oud is daarom meer dan volledig fiscaal aftrekbaar is.

MEER INFORMATIE
Heeft u interesse? Wij informeren u graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden.
U kunt contact opnemen via onderstaande formulier of telefonisch via 06-43120921

Contactpagina

Vul hieronder uw gegevens in en druk dan op verzenden.